Om oss

Phonzo är en av Sveriges ledande leverantörer av IP-telefonitjänster.
Vår målsättning är att det ska bli enklare och billigare för dig att vara telefonikund.

Med våra produktkoncept är vi ett av få sällskap som levererar hela spektrat av IP-telefonitjänster – oavsett vilken bredbandsoperatör du använder.

Phonzo etablerades 2004 och har i dag flera tusen nöjda kunder i Norge och Sverige. Vi kommer att fortsätta utmana de stora aktörerna genom att erbjuda enkla och flexibla lösningar.


Hej,

Under februari i år har IP-telefoniverksamheten inom Phonzo övergått till bolaget Phonzo AB som ett led i att ni som kund ska erhålla en fortsatt bra, enkel och stabil tjänst.

Övergången kommer inte att påverka er som kund utan ert abonnemang kommer att fortsätta som vanligt. Fakturering kommer också att ske som vanligt med betalning till samma bankgironummer, allt för att underlätta för er som kund.

Vi på Phonzo vill med detta också informera er som kund om att ni fortsatt kommer att ha tillgång till det som är våra ledord, ”en enklare och billigare IP-telefonitjänst”, och att ni alltid är välkommen att kontakta oss i frågor rörande just er tjänst.

För ytterligare information om våra tjänster besök vår hemsida på http://www.phonzo.se där ni kanske också kan hitta ett bättre erbjudande för just ert telefonibehov.


Vänliga hälsningar

Kim Kjellman
VD, Phonzo AB


Dokument i PDF-format